Vacature Promotiemedewerker (vrijwillig)

ZelfhulpVerbindt.nl zoekt een Promotiemedewerker

Vrijwilligerswerk | Tijdelijk

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een persoon die gelooft in de kracht van zelfregie en dit graag wil uitdragen. Dit door middel van de verdeling van informatiepakketten (draagtasjes)/ foldermateriaal a.d.h.v. een adressenlijst. Bij het uitreiken van het pakket zal een korte introductie worden gehouden over onze Stichting. Op een daarvoor bestemd lijstje zullen alle bezoeken en statussen worden bijgehouden en teruggekoppeld naar onze Stichting.

De persoon die wij zoeken houdt van contacten leggen en weet hoe belangrijk het is om ervaringen te delen.Het goed mobiel zijn en in bezit van fiets en/of auto is gewenst. Uiteraard worden de reiskosten en inzet vergoedt.

Benodigde vaardigheden

(Be)denken, Aanpakken/doen, Ondernemen, Organiseren, Samenwerken, Zelfstandig werken

Minimaal opleidingsniveau

MBO

Voordelen

Sociale en maatschappelijke ontwikkeling/contacten

Doelgroep

Geen bijzondere doelgroep

Doel

ZelfhulpVerbindt.nl is een zelfsturende netwerkorganisatie die met inzet van Zelfhulp en Ervaringskennis een bijdrage levert aan de veranderingen binnen Zorg en Welzijn in onze samenleving.

Kernactiviteiten

Vergroten van de bekendheid en kracht van zelfhulp en ervaringskennis door middel van workshops, promotie activiteiten, lobby en samenwerking met maatschappelijke organisaties in Eindhoven.

Interesse? Neem contact op!

Naam

Wim Venhuis

Telefoonnummers

0628023902

E-mailadres

wim@zelfhulpverbindt.nl